Galerie
Stadiu lucrari Aprilie 2017


Prima etapă de dezvoltare a cartierului Nordic Residence Park înseamnă 41 case construite și vândute integral, drumuri asfaltate, utilități introduse la fiecare casă și un parc de 5.222 mp în curs de amenajare și primii rezidenți deja mutați în cartier! Totodată am demarat și execuția etapei 2, adică 36 de case noi aflate în construcție. Vă mulțumim tuturor celor care...

Galerie
Stadiu lucrari - Noiembrie 2016


Galerie
Stadiu lucrari


August 2016

Galerie
Stadiu lucrari


Iulie 2016

Galerie
Stadiu lucrari


Iunie 2016

Galerie
Tendinte corpuri de iluminat, mai 2016


Compacte, simetrice sau dispuse pe lateral, noi modele incanta cu formele lor inedite. (sursa articol: https://casalux.ro/noutati/7-corpuri-de-iluminat-pentru-spatii-inalte)

Galerie
Stadiu lucrari - Aprilie 2016


Constructia primului lot de case evolueaza rapid in Nordic Residence Park. Am finalizat lucrarile de introducere a retelelor de apa si canalizare, pe toata suprafata cartierului si am început pregatirea asfaltarii primei strazi.

Galerie
Stadiu lucrari - Februarie 2016


Inceput de primavara in forta, in Nordic Residence Park! Toate lucrarile se afla intr-un stadiu avansat, echipele noastre lucrand pe mai multe directii: constructia caselor, introducerea utilitatilor si realizarea infrastructurii. Iar dupa cum v-am obisnuit, materialele folosite sunt doar de cea mai buna calitate. Va asteptam in vizita!

Galerie
Parc de 5.222 mp


Pentru un nou grad de confort, Nordic Residence Park este prevazut cu propriul parc, amenajat cu zone de relaxare, zone de sport in aer liber si spatii de joaca pentru copii. Alege sa locuiesti aici si bucura-te de o casa noua cu natura si parc inclus.

Galerie
8 modele de case noi


De la case insiruite, de inspiratie scandinava pana la duplexuri si vile individuale, toate impresionează prin spatiu extins, volumetrii moderne, culori deosebite si un ambient general occidental.

 • Nordic Residence Park a fost un prim proiect de acest gen, in sensul ca a intervenit provocarea de a gandi o solutie care sa confere unitate prin design unor arhitecturi diferite. Putem spune ca a existat o contributie a clientului, prin simpla atitudine profesionala si respect reciproc.
  Ezzo Design
  Echipa de designeri
 • Ideea de baza este realizarea unui cartier care reflecta cerintele actuale in materie de locuire, iar scopul primordial este ca prin intermediul acestui proiect sa se asigure un nivel calitativ superior.
  Pralea Group
  Echipa de arhitecti
 • Dorim sa precizam faptul ca o buna colaborare nu se bazeaza doar pe comunicare si respect reciproc, ci mai ales pe prietenie.
  Pralea Group
  Echipa de arhitecti
 • Albedra este caracterizata de seriozitate, pregatire profesionala si mai ales de orientare catre client. Intreaga echipa de arhitecti a fost placut surprinsa, intrucat de-a lungul intregii colaborari, Albedra a dat dovada ca doreste sa vina in intampinarea nevoilor clientilor.
  Pralea Group
  Echipa de arhitecti
 • Am apreciat de la inceput proiectul celor de la Albedra si am fost printre primii care au decis sa achizitioneze o casa. In timp am urmarit executia pe fiecare faza si totul a fost ok. Suntem multumiti de investitia facuta.
  Catalin Balasescu
  Client Nordic Residence
 • In calitate de de beneficiar al unei case in complexul rezidential Nordic Rezidence pot spune sa am avut o experienta de calitate privind comunicarea, rezolvarea solicitarilor, personalul fiind foarte operativ si serios. Sunt multumit de alegerea facuta.
  Nicolae Liviu Blaga
  Client Nordic Residence
 • Calitatea fundamentala a echipei Albedra este receptivitatea.
  Pralea Group
  Echipa de arhitecti
 • Intotdeauna am visat la o casa nici prea mare nici prea mica, dar teama ca nu am timp sa alerg dupa acte, materiale si muncitori m-a facut sa renunt. Cand am vazut anuntul cu constructia unui cartier, exact unde mi-am dorit sa locuiesc, am zis ca acum este momentul.
  Marcela Dragomir
  Client Nordic Residence
 • Pentru oameni prea ocupati este modul ideal de a gasi o echipa profesionista care sa-ti ofere increderea ca duce la bun sfarsit un proiect important cum este cel al "casei visurilor tale". Incredere+seriozitate+profesionalism=realizarea unui vis. Va multumesc!
  Marcela Dragomir
  Client Nordic Residence
 • Albedra este o echipa energica, cu experienta in domeniul constructilor si instalatiilor. Colaboram eficient din 2014, timp in care am reusit sa realizam proiecte de calitate, apreciate de clienti. Doresc mult succes echipei si multe proiecte de succes in continuare !
  Calin Sebarchievici
  inginer proiectant de instalatii
 • Colaborez cu ALBEDRA chiar de cand a intrat pe piata constructiilor din Timisoara. Echipa este tanara, deschisa la provocari, iar constructiile lor respecta total normele europene privind rezistenta structurilor. Apreciez rigurozitatea cu care respecta termenele de plata!!!
  Radu Iacob
  inginer structurist
SUS
CONTACT DEPARTAMENT VANZARI: +40 741 227 553